Om oss

Om du har några frågor kring våra produkter, hur man genomför ett köp eller något annat är du välkommen att kontakta oss.

Företaget startade år 1999 som ett service- och teknikföretag för ”Aluminium-riket” i Småland. Vi utvecklade egna microsmörjsystem då kunskapen fanns inom el och elektronik. Inriktningen var att supporta de stora producenterna så som Hydro Extrusion Sweden samt Profilgruppen Extrusion. Detta ledde sedan till att många av deras ”medleverantörer” också blev våra kunder.

Efter en tid ställdes frågan om vi kunde utveckla ett kyl- och smörjmedel efter deras önskemål. Genom kontakter med en mycket kunnig och etablerad kemist kunde vi presentera en produkt som exakt motsvarande kunden krav på effektivitet och god miljö för användarna.

Produkten Åbro Lube AL har sedan 2++2 varit ett mycket uppskattat och använt smörjmedel. Under va 20 år har kunderna strömmat till och vi har till och med kunder i länder som Kina, Polen, Holland, Danmark med flera.

Den sista april 2019 överläts bolaget till Michael Kennmark som kommer driva vidare verksamheten med samma höga servicegrad och ännu högre ambitioner.

logga

Visste du?

Åbro Supply är ett systerbolag till Kennmarks Elfix AB i Vimmerby. Besök gärna vår systerbolags hemsida om du tror att vi kan hjälpa dig med något.

Gå till Kennmarks Elfix

Info

Älåkragatan 8, 598 40 Vimmerby
Tel. 070 – 205 52 22
E-post: info@abro-supply.se

Referenser